Algemene voorwaarden en praktische zaken

Bevestigen

Mocht je een foodtruck willen boeken, gaat dit op basis van beschikbaarheid. Pas als Funcatering de beschikbaarheid heeft bevestigd, kan de boeking geaccepteerd worden. Foodtrucks zijn populair en een optie is op aanvraag mogelijk, en geld uiterlijk voor een periode van vijf dagen.

Dieetwensen

Mochten je gasten een speciaal dieet volgen of een voedselallergie hebben, dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden indien je het ons tijdig laat weten. Wij vernemen uiterlijk 14 dagen voor het event de eventuele dieetwensen.

Overige condities

● Deze aanvullende voorwaarden zijn in aanvulling op de Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijke Horeca Nederland die van toepassing zijn op de overeenkomst met de opdrachtgever en die aan de opdrachtgever ter hand zijn gesteld.

● Bedragen in de offerte zijn exclusief BTW.
Een offerte heeft een geldigheid van 10 dagen.

● Funcatering werkt met eigen diensten, en samen met zelfstandige kleine ondernemers. Daarom vragen we een aanbetaling van 50% van de factuur indien deze boven een totaalbedrag uitkomt van € 800,00
De rest van de factuur dient 10 dagen na datum van evenement voldaan te worden.

● Op deze overeenkomst is van toepassing de annuleringskosten regeling zoals opgenomen in artikel 9.4.2 van de Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijke Horeca Nederland.

● De opdrachtgever verzorgt een of twee vrije groepen van 220 V per foodtruck op 20 meter van de foodtruck. Tenzij anders afgesproken.

● Funcatering gaat uit van buitenevenementen. Wanneer de foodtrucks binnen staan, moet dit nadrukkelijk worden vermeld.

● Bij slecht weer dient de opdrachtgever voor tenten/alternatieven te zorgen.
Tegen meerprijs kan Funcatering ook tenten en bierbanksets verzorgen.

● De geboekte foodtrucks zijn minimaal een uur van te voren aanwezig.

● Wijziging van het totaal aantal gasten kan tot 1 week voor het event worden gemeld.

● Indien de wijziging van het aantal gasten meer dan 10% afwijkt van het in de in de factuur vermelde aantal, behoudt Funcatering het recht de in deze overeenkomst vermelde prijzen per persoon bij te stellen.

● Opdrachtgever dient te zorgen voor voldoende parkeerplaatsen op of nabij de werklocatie t.b.v. onze (vracht-) auto’s gedurende de gehele periode van opbouw tot en met de afbouw. Bijkomende parkeerkosten worden doorberekend op basis van nacalculatie.

● Eventuele vergunningen (milieu zone of eventvergunning) dienen aangevraagd te worden door de opdrachtgever.

● Kosten voor schoonmaak en/of afvalverwerking zijn op kosten van de opdrachtgever.